Een elektrisch geladen step avontuur 

Bij stepverhuur de groene grens huurt u een avontuur om nooit te vergeten.

Step rijden is genieten met familie, vrienden, collega's of klanten. Daarom is het ook een zeer leuke invulling voor uw bedrijfs- of familie-uitje. Let op! Step rijden is mogelijk vanaf 16 jaar. Sinds kort verhuren wij ook onze fatbikes voor kinderen vanaf 12 jaar! Handig voor uw familie-uitje!

Bij Stepverhuur de Groene Grens stellen wij veiligheid, kwaliteit en service voorop. Bij het huren van de step is een WA-verzekering inbegrepen. 

Prijzen

Kickbike Fat Max huur prijzen bij Stepverhuur de Groene Grens Prijzen per persoon:

€ 35,00 / 2,5 a 3 uur          

Een bestaande route is ± 30 km.

-----------------------------------------

 Het huren van een step is inclusief

  1. volle accu
  2. rugtas 
  3. hangslot
  4. route

De minimale leeftijd is 16 jaar.  De verhuurprijzen voor onze elektrische fatbikes (vanaf 12 jaar) zijn gelijk aan de stepverhuurprijzen. 

Stepverhuur de Groene Grens van maandag tot en met zaterdag. 
Op zondag zijn wij gesloten.  


---  Snert steptocht!!  ---


Lijkt het je leuk om er in het najaar met familie, vrienden, buren of collega's op uit te trekken en met elkaar iets speciaals te doen? Wij hebben een leuk uitje voor u in petto! Namelijk een: 


 🥣 SNERT STEPTOCHT 🛴

Wanneer: Elke zaterdag in oktober, november en december. 

Wat kunt u verwachten: start met warme chocolademelk, daarna trek je er op uit op onze elektrische Kickbike Fat Max step, en maakt een mooie route door de natuur, waar na afloop een heerlijke dampende pan erwtensoep op u wacht en een broodje rookworst, terwijl u ondertussen heerlijk kunt opwarmen bij een knetterend kampvuur.    

U kunt zich aanmelden voor 1 van de zaterdagen van 

9.30 uur tot 12.30 uur 

of 

15.30 uur tot 18.30 uur 

Prijs: € 37,50 per persoon. Dit arrangement is te boeken vanaf 4 personen. U kunt zich hiervoor opgeven via stepverhuurdegroenegrens@gmail.com of 06-13191801