Step door de natuur van midden NEDERLAND

De elektrische Kickbike Fat Max

Wow! Dat is één van de vele reacties zodra onze elektrische Kickbike Fat Max van stal gehaald wordt.

Met zijn stoere uiterlijk, dikke wielen, lichtgewicht en krachtige elektromotor gaat iedere huurder een waar avontuur tegemoet.

De stad, het bos, de fietspaden of het open veld (uitermate geschikt voor ruig terrein). Onze Kickbike step gaat de uitdaging aan.

Kilometers ongerepte natuur

Stepverhuur de groene grens te Veenendaal, ligt midden in het prachtige gebied de groene grens. Dit gebied is een prachtig startpunt om op de step, de omgeving van Veenendaal te verkennen. Of u nu de richting van Renswoude of die van Rhenen kiest, in deze omgeving treft u prachtige dijkjes, slootjes, molens en bossen maar ook gezellige plaatsen of steden. 

Kies een route 

Om u te helpen hebben wij verschillende routes samengesteld. Step door het prachtige natuurgebied de blauwe hel, langs de Grift, de historisch bekende Grebbeberg met het militair ereveld en geniet van de Rijn bij Rhenen. U kunt ook via dijkjes en langs bunkers de historische Grebbelinie route nemen . 

NIEUW! Wilt u graag met de hele familie erop uit? Wij verhuren nu ook onze elektrische fatbikes voor kinderen vanaf 12 jaar! Hetzelfde stoere uiterlijk als onze steppen maar dan voor 12+!   Zie hieronder de foto's van deze fatbike.